SCHOONHEIDSBEHANDELINGEN

 

DE MOGELIJKHEDEN

Microdermabrasie

Bindweefselmassage

Acnebehandeling

Fruitzuurtreatment

Huidveroudering

Facial treatment

 

Microdermabrasie

Heeft u last van een vermoeide en doffe huid? Wilt u acne, littekens, rimpels of pigmentvlekken zichtbaar laten verminderen of zelfs laten verdwijnen? Dan is een microdermabrasie behandeling een zeer goede optie. De microdermabrasie behandelingen bij Schoonheidssalon Doolaard’s Beauty worden zeer professioneel en vakkundig verricht.

 

Wat is microdermabrasie?

Bij microdermabrasie wordt met behulp van een apparaat de huid gepeeld. Het apparaat zorgt ervoor dat de huid vacuüm wordt gezogen, waarbij tegelijkertijd micro-kristallen tegen de huid worden gespoten. Deze kristallen verwijderen op een zeer nauwkeurige wijze de bovenste dode huidlaag.

De huid wordt enerzijds gestimuleerd nieuwe cellen en collageen aan te maken, anderzijds wordt de bloedcirculatie aanzienlijk verbeterd. Alhoewel de behandeling meestal als pijnloos wordt ervaren, kan het bij sommige personen gevoelig aanvoelen.

Een week na de behandeling ziet u het resultaat van de microdermabrasie behandeling, waarbij de huid er fris, egaal en gezond uitziet.

 

Effecten van microdermabrasie

Collageen is een eiwit in ons lichaam die ervoor zorgt dat onze huid elastisch en stevig blijft. Helaas is het lichaam na het 25e levensjaar steeds minder goed in staat om collageen te produceren, waardoor huidveroudering ontstaat. Rimpels en fijne lijntjes zijn het resultaat. Door microdermabrasie wordt de huid op een natuurlijke manier gestimuleerd de collageenproductie te verhogen, zodat huidveroudering effectief wordt tegengegaan.

Door microdermabrasie wordt ook de bloedcirculatie verbeterd. Bloed is het transportmiddel van ons lichaam, waarbij niet alleen zuurstof, maar ook essentiële vitamine en mineralen naar de verschillende organen wordt getransporteerd. Wanneer de doorbloeding minder goed werkt, zult u dit terugzien aan de huid. Een doffe, grauwe en vermoeide huid is het resultaat.

Doordat de dode huidcellen laag met microdermabrasie wordt verwijderd, zijn werkstoffen uit cosmeticaproducten beter in staat tot diep in de huid door te dringen.

 

Voor wie is microdermabrasie geschikt?

Microdermabrasie is voor veel uiteenlopende huidaandoeningen een geschikte behandelwijze. Voordat wij beginnen met de behandeling, vindt er een intakegesprek plaats. In sommige gevallen (bijv. ontstekingen) is microdermabrasie geen optie.

Microdermabrasie kan worden ingezet voor de behandeling van onder meer de volgende huidcondities/ problemen:

- Vermoeide, grauwe huid

- Rimpels en fijne lijntjes

- Verslapte huid

- Pigmentvlekken

- Acne & verstopte poriën

- Rokershuid

- Striae

- (Acne) littekens

 

 

Bindweefselmassage

Op een natuurlijke wijze uw huid verbeteren, waarbij littekens, fijne lijntjes en rimpels effectief worden behandeld? Dat kan met de speciale bindweefselmassage van Schoonheidssalon Doolaard’s Beauty.

 

Wat houdt een bindweefselmassage in?

Bij een bindweefselmassage worden de dieper gelegen huidlagen (onderhuidsbindweefsel) gemasseerd. Deze lagen bevinden zicht tussen de spieren en de huid. De massage zorgt ervoor dat het bindweefsel geprikkeld wordt, waardoor de doorbloeding aanzienlijk verbeterd.

De aanmaak van collageen- en elastine wordt verhoogd en de huid zal nieuwe cellen aan gaan maken. Uw huid ziet er jonger, steviger, gezonder en stralender uitzien.

 

Bindweefselmassage resultaten

Na de eerste behandeling zult u zien dat uw huid een mooie en gezonde gloed heeft, de resultaten zijn al duidelijk zichtbaar. Echter, de beste resultaten worden behaald wanneer de bindweefselmassage als kuur wordt toegepast.

 

Resultaat na kuurbehandelingen bindweefselmassage

- Strakkere en stevigere huid

- Kleinere poriën

- Vermindering van rimpels en lijnen

- Gezonde & stralende huid, met een verbeterde huidstructuur

- Vermindering van littekensweefsel

 

Behandelplan Bindweefselmassage

Hoeveel behandelingen uw huid nodig heeft, is afhankelijk van uw huidconditie en huidverzorgingsdoelen. Tijdens het kosteloze intakegesprek vindt er eerst een huidanalyse plaats. Vervolgens wordt er een behandelplan opgesteld, waarin wij opnemen hoeveel behandelingen u nodig heeft en welke thuisverzorgingsproducten zullen bijdragen aan het verbeteren van de huid. Zo weet u te alle tijden waar u aan toe bent.

 

Een bindweefselmassage is geschikt voor:

- Rimpels en fijne lijntjes

- (Acne) littekens

- Verslapping van de huid, verlies aan contouren

- Wallen onder de ogen verminderen

- Een slechte doorbloeding

- Grauwe of rokershuid

 

 

Acnebehandeling

Acne is het meest voorkomende huidprobleem in Nederland. Veel tieners hebben er last van (gehad), maar ook op latere leeftijd kunt u nog last hebben van acne. Bij Doolaard’s Beauty behandelen wij acne op een doelgerichte wijze, met een zichtbare vermindering van puistjes, mee-eters en een glimmende huid.

 

Hoe ontstaat acne?

Wanneer bepaalde hormonen in het lichaam ervoor zorgen dat er meer talg wordt geproduceerd, raakt de huid verstopt en ontstaat er een vermeerdering van de Proprionibacterium acnes bacterie (P. acnes). Deze bacterie leeft van vetzuren die voorkomen in talg. Hoe meer talg er aanwezig is op de huid, hoe meer bacteriën zich zullen vormen.

Daarnaast zorgt een ophoping van dode huidcellen ervoor dat talg minder goed de huid uit kan vloeien, waardoor verstoppingen ontstaan (mee-eters). Wanneer de verstoppingen ontstoken raken, ontstaat het welbekende puistje.

De juiste reiniging en peeling van de acne huid is daarom essentieel bij het verminderen hiervan.

 

 

 

 

Schoonheidsbehandelingen voor de acne huid

Er zijn verschillende schoonheidsbehandelingen mogelijk die zorgen voor een zichtbare vermindering van acne. Welke behandeling het meest voor u geschikt is, zal blijken uit het kosteloze intakegesprek. Tijdens de intake vindt er eerst een huidanalyse plaats, zodat wij precies kunnen zien wat uw huid nodig heeft. Vervolgens wordt er een behandelplan opgesteld, waarin wij opnemen hoeveel behandelingen u nodig heeft en welke thuisverzorgingsproducten zullen bijdragen aan het verbeteren van de huid. Zo weet u te alle tijden waar u aan toe bent.

 

AHA Fruitzuur Treatment

De fruitzuurpeeling zorgt ervoor dat de bovenste dode huidlaag verweekt, waardoor de talgklieren minder snel verstopt raken en ontsteken. Ook bij acne littekens is deze behandeling zeer effectief.

 

Acne Treatment

Bij de speciale acne treatment ligt de nadruk op het diep zuiveren van de huid. Door eerst mee-eters te verwijderen, worden toekomstige acne uitbraken verminderd. Vervolgens wordt de huid tot rust gebracht en intensief gevoed met een masker. U ontvangt advies over welke cosmeticaproducten voor u het meest geschikt zijn.

 

Wat u zelf kunt doen bij het verminderen van acne

Naast de juiste schoonheidsbehandelingen, kunt u thuis ook al het een en ander doen om acne te vooromen en verminderen.

- Voeding: Recente onderzoeken hebben aangetoond dat acne wel degelijk in verband kan worden gebracht met bepaalde voeding.

Zo zouden bijvoorbeeld hormoonachtige stoffen in zuivelproducten acne verergeren. Toch hoeft het niet bij iedereen aan voeding te liggen.

Hormonale onbalans blijft de grootste oorzaak.

- De juiste cosmetica: Niet alleen het reinigen van de huid is belangrijk bij acne.

Ook de verzorging die hierna volgt, kan het verschil maken tussen een gezonde huid of niet. Crèmes, lotions en serums dienen de acne huid te zuiveren,

zonder deze uit te drogen.

De cosmeticaproducten van Academie (link naar eventuele merkpagina) verzorgen intensief de huid, waarbij roodheden en ontstekingen worden

voorkomen.

- Make-up: Wanneer u last heeft van acne is het fijn om de roodheid te verminderen door middel van foundation.

Gebruik hiervoor altijd make-up op mineralen basis. Mineralen make-up laat de huid ademen, terwijl de producten wel zeer dekkend zijn.

 

 

Fruitzuurtreatment

 

AHA fruitzuur treatment

Een fruitzuurpeeling is een peeling die de bovenste laag van de huid verweekt. In de diepere huidlagen wordt de productie van collageen- en elastinevezels geactiveerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt. De verhoogde celdeling leidt verder tot een versnelde afschilfering van de huid die tevens littekens, vette huid, rokershuid, droge huid en pigmentvlekken verhelpen, wat een blekend effect heeft op de pigmentvlekken. Voor uiterst resultaat is een kuur van 4 tot 8 behandelingen 1x per week aan te raden voor optimaal resultaat. Om dit resultaat te onderhouden is het van belang deze behandeling na de kuur eens in de 3 a 6 weken te ondergaan.

 

Voor de AHA fruitzuur en de microdermabrasie treatments geld het volgende:

- Het beste is om de gedurende 24 uur geen make-up te dragen.

- Bescherm ook thuis de huid met een goede sunblock van Academie Derm-Acte SPF 30 tegen pigment verschuivingen.

- Het aantal behandelingen hangt af van het moment waarop er geen verbetering meer optreed of dat de cliכnt tevreden is met het resultaat.

- Houdt er rekening mee dat de huid kan gaan vervellen.

- Niet zwemmen binnen de eerste 48 uur.

- Het is van belang dat de eerste 2 weken voor en eerste 2 weken na de behandeling de huid niet bloot word gesteld aan de zon of zonnebank.

 

 

 

Huidveroudering

We krijgen allemaal met huidveroudering te maken. Dat we ouder worden is natuurlijk fijn, maar op die storende rimpeltjes, kraaienpootjes, pigmentvlekken, volume verlies en vouwen en lijnen zit niemand te wachten. De schoonheidsbehandelingen bij Doolaard’s Beauty zijn erop gericht de huid te voorzien van essentiële voedingsstoffen en zorgen voor een verhoogde collageen- en elastine productie.

 

Huidveroudering, hoe gaat dat precies?

Vanaf het 25e levensjaar zult u langzaamaan de eerste tekenen van huidveroudering gaan zien, waarbij fijne lijntjes rond de ogen en lippen verschijnen. Collageen en elastine zijn stoffen die zorgen voor een elastische en stevige huid. Deze nemen na uw 25e met gemiddeld 1% per jaar af. In de jaren daarna kan huidveroudering snel gaan, dit is afhankelijk van genen, levenswijze en huidverzorging.

 

Oorzaken huidveroudering

De twee intrinsieke factoren die zorgen voor huidveroudering, zijn een slechte doorbloeding en erfelijkheid. Wanneer u een slechte doorbloeding heeft, kunnen voedingsstoffen minder goed naar de huid worden getransporteerd (bloed is het transportmiddel van het lichaam). Een doffe en vale huid met een versnelde veroudering is het resultaat.

Erfelijkheid heeft bepaald wat voor huidtype we hebben. Heeft u een lichte huid? Dan zult u eerder te maken krijgen met rimpeltjes.

De belangrijkste extrinsieke factoren zijn:

- Zon

- Voeding

- Roken

- Niet de juiste huidverzorging

 

Anti-aging behandelingen Doolaard’s Beauty

De behandelingen in onze salon zorgen ervoor dat huidveroudering op een natuurlijke manier wordt vertraagd. U zult een algehele verbetering van de huidconditie zien en de huid zal prettiger aanvoelen. Welke behandeling het beste bij u past, wordt nader bepaald tijdens het kosteloze intakegesprek. Door middel van een huidanalyse zien wij wat uw huid nodig heeft aan schoonheidsbehandelingen en thuisverzorgingsproducten.

 

 

 

Facial treatment

Als uw huid iets extra's wenst maar natuurlijk ook als u gewoon zin heeft in ontspanning of tijd voor uzelf, bent u in goede handen bij deze Beautysalon. De behandelingen worden altijd aangepast aan dat wat uw huid en u op dat moment nodig heeft.

De basisproducten waaruit de Academie producten worden vervaardigd, zijn de meest pure en geconcentreerde in hun soort.

De producten zijn uiterst actief en efficiënt dankzij een hoog percentage werkstoffen en voorzien hierdoor aan de behoefte van de huid van iedere man of vrouw.

 

De producten zijn ontwikkeld voor zelfs de meest gevoelige huid.

De producten bevatten geen parfum -/ alcohol-/ parabenen of parafine.

Voor een optimaal resultaat en ter ondersteuning van de salonbehandelingen adviseer ik u daarom om deze producten ook

thuis te gebruiken

 

De producten van Academie zijn uiteraard niet op dieren getest!

 

Facial treatment

Evt. Ampul met hoog geconcentreerde werkstoffen

Evt. thermo masker: verwarmende masker om de huid een boost te geven

 

Voor een totale ontspanning en als onderhoudt van uw huid geeft deze behandeling veel voldoening.

De huid en gelaat word gereinigd en behandeld met warme producten.

Vervolgens krijgt u een ontspannende gezicht-/nek-/schouder en hoofdhuid massage waardoor de huid en lichaam optimaal ontspant en verzorgd is.

Incl. Epileren of wenkbrauwen harsen en handmassage.

 

Vitamine C-lifting behandeling

Door middel van intensieve bindweefsel grepen op het gezicht, hals en decolletי wordt de doorbloeding en collageen gestimuleerd in de huid waarna de huid voorbereid is deze vitamine C behandeling te ondergaan en geeft de huid een egalere huidskleur en strakkere gelaatstrekken. Zeer geschikt als u snel een mooi resultaat met uw huid wilt bereiken. Aanbevolen voor de vermoeide, slecht verzorgde of oudere huid. Ook een perfecte behandeling om voor een feest te ondergaan !

Incl. Epileren of wenkbrauwen harsen en handmassage.

 

DOOLAARD'S BEAUTY

 

Burgemeester Letteweg 12

3233 AG Oostvoorne

 

KvK: 55837646

BTW: NL.213.162.957.B01

 

Tel: +31 631043338

Mail: info@doolaardsbeauty.nl

SOCIAL