Zoek

DERMA CLINIC

MEEST GESTELDE VRAGEN

De BrowMapping en de 4-daagse vakopleiding zijn geschikt voor personen zonder ervaring of voorkennis. De lesstof van de BrowMapping en de 4-daagse vakopleiding zijn zeer uitgebreid en wordt op MBO niveau gegeven, waardoor jij in het bezit bent van alle vakkennis omtrent de BrowMapping en Permanent Make-Up.

Vakkundigheid is niet voor ieder weggelegd en daar hebben wij met ons trainingsprogramma rekening mee gehouden. Het programma is zo afgestemd dat ieder kan slagen als Permanent Make-Up artiest. Ben je uiteindelijk toch gezakt? Dan mag je gratis een herexamen doen.

Ben je gediplomeerd/ gecertificeerd als Permanent Make-Up specialist en wil je onze waaiertechniek beheersen? Of loop je tegen theoretische/ praktische aspecten aan waar je in getraind wilt worden? Dan is onze Masterclass of privéles zeker iets voor jou!

De PMU 4-daagse vakopleiding, BrowMapping en de Masterclass zijn inclusief een starterskit. De Privéles is exclusief een starterskit. Bekijk de brochures en zie waaruit de starterspakketten bestaan! Tijdens de trainingen stellen wij onze DOTEQ Comfort 500 apparatuur open om zelf hét comfort en kwaliteitsverschil te mogen ervaren

Dat is zeker mogelijk! Wij bieden naast een eenmalige betaling tot wel 10-termijnbetalingen aan. Dit verschilt per gekozen vakopleiding. De PMU 4-daagsevakopleiding 1 tot 10-termijnbetalingen/ BrowMapping 1 tot 2-termijnbetalingen/ Masterclass 1 tot 3- termijnbetalingen/ Privéles 1 tot 2-termijnbetalingen.

Als de gekozen termijn online is voldaan ben je officieel aangemeld voor de vakopleiding!

Nee! Dit kan wel toegevoegd worden aan de gezichtsbehandeling. Bundel deze behandelingen online tijdens het inboeken van jouw beautybehandeling of geef dit voorafgaande behandeling telefonische door aan jouw huidspecialist van Doolaards Beauty Clinic uit Oostvoorne. Zo kan er rekening gehouden worden met extra tijd.

Ben je benieuwd naar de formule? Vraag de PMU 4-daagse vakopleiding brochure aan en lees jouw voordeel bij opleidingsinstituut DOTEQ.

De vakopleidingen worden via de pagina Inschrijven aangemeld en in behandeling genomen. Kies de gekozen vakopleiding met aansluitend een passende datum -> Klik op: Schrijf je nu in! Vul het inschrijfformulier in en dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Na de 4-daagsevakopleiding ontvang je een certificaat! Na het succesvol afronden van het examen wat 17 dagen na de 4-daagse vakopleiding wordt afgenomen ontvang je een diploma (niet wettelijk erkend) met een officieel DOTEQ-Specialisten schild. Zo zien de cliënten jou behaalde specialisaties waardoor je zeer specialistische overkomt.

Na de BrowMapping, Masterclass en Privéles ontvang je een certificaat met een DOTEQ-Specialisten schild. Zo zien de cliënten jou behaalde specialisaties waardoor je zeer specialistische overkomt.

Ook ontvang je een schild voor aan het raam om zo voorbijkomende cliënten te attenderen dat jij een DOTEQ Permanent Make-Up specialist bent!

Wij geven na het behalen van de PMU 4-daagse vakopleidingBrowmapping, Masterclass en Privéles een officieel DOTEQ-specialisten schild. Alleen de gecertificeerde/gediplomeerde DOTEQ-Specialisten die de vakopleiding hebben gevolgd krijgen dit exclusieve schild ter herkenning van specialisme.

Woon je buiten een straal van 100 km van het opleidingsinstituut af? Dan vergoeden wij één eenpersoons Comfort Kamer overnachting in Hotel ’t Wapen van Marion te Oostvoorne t.w.v. € 115,00 EURO inclusief ontbijt. Woon je binnen een straal van 100 km van het opleidingsinstituut af en wil je in de buurt overnachten? 

Dan adviseren wij: Hotel ’t Wapen van Marion te Oostvoorne, Bastion hotel te Brielle.

Ja, voor de 4-daagse vakopleiding heb je tijdens de praktijkles en het examen een model nodig die niet ouder is dan 35 jaar. Tijdens de Masterclass en Privé Training heb je één model nodig.

Tijdens de BrowMapping heb je één model nodig waarbij onderstaande contra-indicaties niet gelden. Gelieve een model zonder oude Permanent Make-Up! Laat het model zonder make-up naar het opleidingsinstituut komen.

Loop met het model deze onderstaande contra-indicaties door. Heeft het model één van de onderstaande indicaties? Dan raden wij dit model af!

 • Oude Permanent Make-Up
 • Hemofilie
 • Diabetes
 • Immuunstoornis
 • Hart- en vaatafwijking
 • Ichthyose
 • Melanomen
 • Zwanger/Borstvoeding
 • Bloedverdunners
 • Roaccutane (afgelopen 6 maanden)
 • Bloeddonor

De modellen moeten zonder make-up naar het opleidingsinstituut komen. Mascara en/of oogschaduw is toegestaan. 24 uur voorafgaand aan de praktijkles mogen de modellen geen alcohol, aspirine of onder invloed van drugs zijn. Geef de modellen het advies om hun wenkbrauwharen te laten groeien, zo creëer je het beste eindresultaat. 

Lukt het niet om passende modellen te vinden, dan helpen wij jou hier graag bij

Helaas raden wij dit af! Dit omdat onze waaiertechniek is afgestemd op apparatuur en naaldmodule. DOTEQ Comfort handstuk is langlopend, hierdoor worden de pixels zeer nauwkeurig en verfijnt geplaatst. Bij een voor ons onbekend apparatuur en naaldmodule zal dit een ander resultaat geven!

Zeker! Tot twee jaar heb je garantie op DOTEQ Comfort 500 apparatuur en DOTEQ Comfort handstuk.

ONZE VAKOPLEIDINGEN

BASISOPLEIDING FAN BROWS | BROWMAPPING | MASTERCLASS OP MAAT

Basisopleiding Fan Brows

BrowMapping

Masterclass op maat

WEBSHOP

HOOGWAARDIGE & KWALITATIEVE APPARATUUR