Zoek

DERMA CLINIC

Definitief ontharen

Waarom DOOLAARDS BEAUTY?

WAT IS DEFINITIEF ONTHAREN?

ONZE unieke, krachtigste laser ontharingsmethode maakt het verschil!

Laserontharing is een haarverwijderingsmethode die door middel van 3 lasergolflengtes gericht haarzakjes vernietigen. Hierdoor zullen enkele tot geen haren meer terugroeien! Deze behandeling wordt met een laserhandstuk en een koelsysteem toegepast op de huid voor een aangename ervaring! De melanine (pigment) die in de haarwortels van je lichaamsbeharing zit, neemt de hitte (70 graden) van de laser tot zich, waardoor het haarzakje wordt vernietigd.

Doolaards Laser Clinic uit Oostvoorne werkt met Diode Power Plus ICE Laser. Deze krachtpatser heeft een triplewave ontharingslaser output van 1400 watt en machine power van 2500-3500 watt. Deze laser is hiermee de krachtigste diodelaser in tegenstelling van andere diodelasers in zijn soort en behoort tot de medische power diodelasers.

Laat ongewenste haren, ingegroeide haarzakjes, huidirritatie en stoppels achter je! De huidspecialisten van Doolaards Laser Clinic uit Oostvoorne zijn gespecialiseerd in het verwijderen van ongewenste haargroei door middel van laserontharing. Door onze specialisme en krachtige Diode Power Plus ICE Laser ontharingsapparatuur heb je altijd de beste aanpak in laserontharen!

Ervaar zelf het verschil of ontdek de kracht achter deze Diode Power Plus ICE Laser tijdens de GRATIS proefbehandeling en zie het groot effect! Door de krachtige SHR in-motion technologie met de Alexandriet, Diode en YAG Triplewave techniek kan je in slechts 6 – 8 behandelingen jouw eigen behaalde resultaat bereiken, en weet zelfs de blonde tot donshaartjes te raken. Deze laserontharing wordt toegepast op alle huid- en haartypes zelfs zongebruinde huiden!

Waarom laser ontharen bij Doolaards beauty?

Bij Doolaards Laser Clinic uit Oostvoorne word je door gediplomeerde huidspecialisten behandeld. Door onze specialisme en krachtige Diode Power Plus ICE Laser ontharingsapparatuur heb je altijd de beste en veilige aanpak in laserontharen! Deze krachtpatser heeft een triplewave ontharingslaser output van 1400 watt en machine power van 2500-3500 watt. Deze laser is hiermee de krachtigste diodelaser in tegenstelling van andere diodelasers in zijn soort en behoort tot de medische power diodelasers. Met onze meest innovatieve diodelaser kunnen alle huidtypes en haarkleuren behandeld en vrijwel alle haartjes verwijderend worden.

Doolaards Laser Clinic in aangesloten bij de ANBOS en veel behandelingen worden vergoed door jouw zorgverzekeraar. Kijk zelf in jouw zorgverzekeraarspolis na of dit ook voor jou geldt. Vraag goed na wat de voorwaarden zijn om een behandeling te kunnen declareren. Geef aan jou behandeld specialist van Doolaards Laser Clinic door wanneer je hiervoor in aanmerking komt. Dan wordt er een factuur met het Doolaards specialisten nummer op de factuur vermeld.

Gratis proefbehandeling

Kom je voor het eerst op consult? Dan kom je in aanmerking voor een GRATIS proefbehandeling van de oksels. Wil je dat het gewenste gebied direct behandeld wordt? Dan starten wij met een intakegesprek om de wensen te bespreken, het behandeld gebied te beoordelen en er worden vragen gesteld over jouw algehele gezondheid. Er wordt voor jou een behandelprotocol op maat gemaakt!

Voordat je begint met het behandeltraject is het belangrijk om minstens 4 weken voor de behandeling jouw huid niet bloot te stellen aan zonlicht/zonnebank. De laser richt zich namelijk op melanine(pigment) en ziet geen onderscheidt tussen haar of huidpigment. Hars of epileer 4-6 weken voor je laserbehandeling niet het behandeld gebied.

Scheer voor het eerste consult het behandeld gebied niet. Dit zodat wij foto’s kunnen maken om het uiteindelijke resultaat de vergelijken. Bij de eerstvolgende afspraak moet het behandeld gebied wel geschoren worden!

VOORZORG LASER BEHANDELING

Voorzorg

 • Lees de contra-indicaties voordat je op consult komt!
 • Kom je voor het eerst op consult? Scheer het behandeld gebied niet! Dit zodat wij foto’s kunnen maken om het uiteindelijke resultaat de vergelijken. Bij de eerstvolgende afspraak moet het behandeld gebied geschoren worden.
 • Het advies is 4 weken voor de behandeling de huid niet bloot te stellen aan de zon. Een zongebruinde huid kan negatief effect hebben op het resultaat.
 • Breng geen zelfbruiner aan op het behandeld gebied. Dit heeft een negatief effect op het resultaat.
 • Gebruik op de dag van de behandeling geen huidcrème
 • Waarbij de oksels worden gelaserd gelieve geen deodorant gebruiken
 • Waarbij het gelaat wordt gelaserd gelieve zonder make-up en gezichtsverzorging op consult komen
 • Ben in verwachting of geef je borstvoeding? Dan raden wij het af op behandeling te komen wegens hoge kans op pigmentschade. Hormonen reageren gevoelig op melanine waardoor laser ontharingsbehandelingen op dat moment worden afgeraden tot de hormonen gestabiliseerd zijn. Tevens wordt de haargroei tijdens de zwangerschap/borstvoeding gestimuleerd waardoor de laserbehandelingen minder invloed hebben op de actieve haarzakjes.
 • Doolaards Laser Clinic in aangesloten bij de ANBOS en veel behandelingen worden vergoed door jouw zorgverzekeraar. Kijk zelf in jouw zorgverzekeraarspolis na of dit ook voor jou geldt. Vraag goed na wat de voorwaarden zijn om een behandeling te kunnen declareren. Geef aan jou behandeld specialist van Doolaards Laser Clinic door wanneer je hiervoor in aanmerking komt. Dan wordt er een factuur met het Doolaards specialisten nummer op de factuur vermeld.
 • Na de laser ontharingsbehandelingen mag je niet in de zon liggen. Vermijdt zonlicht en smeer zonnebrandcrème met factor 50 op het behandeld gebied om pigmentvlekken te voorkomen als gevolg van laserontharen.
 • Hars of epileer 4-6 weken voor je laserbehandeling niet het behandeld gebied.
 • Contra-indicaties

  Lijd je enige vorm aan onderstaand genoemde contra-indicaties. Bespreek dit met ons en/of je behandeld arts of deze behandeling wellicht toch uitgevoerd mag worden?
 • Ik heb chronische huidziekte
 • Ik heb een hartinfarct jonger dan 6 maanden gehad
 • Ik heb een pacemaker
 • Ik heb een inwendige defibrillator
 • Ik gebruik antibiotica: één week na beëindiging van de kuur mag je weer behandeld worden.
 • Ik heb een niet goed ingestelde epilepsie
 • Ik ben zwanger of geef borstvoeding
 • Minder dan één week geleden met het behandeld gebied lang in de zon gelegen.
 • Actieve koortslip (+3 weken erna) als je rond de mond onthaard wilt worden. Dit geldt ook voor herpesinfecties op andere plaatsen zoals bijv. gordelroos (herpes zoster: blaasjes, jeuk en zenuwpijn).
 • Tatoeages op het behandeld gebied
 • Ik gebruik Roaccutane
 • Ik ben jonger dan 16 jaar en heb geen toestemming van mijn ouders
 • Ik heb een litteken minder dan 2 maanden oud
 • Ik heb afgelopen jaar plastische chirurgie of bestraling op het behandeld gebied gehad
 • Ik heb pigmentafwijking zoals vitiligo
 • Ik heb keloïd
 • Ik heb 7 dagen geleden botox/fillers op het behandeld gebied geplaatst.
 • VEELGESTELDE VRAGEN

  Ben ik na de laser ontharingsbehandelingen definitief van mijn haren af?

  De behandelingen zorgen voor vermindering van de haarproductie, 90% wordt permanent verwijderd. Dit is dus nagenoeg haarvrij! Je kan met geen enkele laser 100% haarvrij resultaat behalen. Dit omdat het lichaam de haarzakjes vanuit binnenuit kán stimuleren door hormoonschommeling, medicijngebruik, etniciteit, gewicht, dieet, metabolisme en celvernieuwing waardoor enkele haarzakjes weer actief worden. Hierdoor kán er weer een minimale haargroei ontstaan wat met een onderhoudsbehandeling eens per jaar bijgehouden kan worden.

  Mag ik scheren/harsen tijdens de laser ontharingsbehandelingen?

  Je mag zeker het behandeld gebied tussen de behandeling door scheren! Je mag het behandeld gebied niet harsen (haren eruit trekken) omdat je de haarzakjes tijdens het harsen verwijderd worden waardoor de laser het haarzakje niet kan beschadigen en zo kan vernietigen!

  Hoe ziet de huid na de laser ontharingsbehandeling eruit?

  Na de behandeling kán de huid rood zijn en warm aanvoelen. Daarnaast kan er perifolliculair oedeem ontstaan, dit zijn vochtbultjes in de haarzakjes. Ook kunnen er enkele haartjes verbranden. Dit zijn allemaal normale huidreacties. Gemiddeld houden de reacties enkele uren tot 1-2 dagen aan. Mocht de reacties langer aanhouden, neem dan contact op met Doolaards Laser Clinic uit Oostvoorne (06 31 04 44 48). Bescherm de huid na de behandeling goed met een zonnebrandcrème SPF 50. Je kunt na de behandeling je dagelijkse bezigheden gewoon hervatten. Na ongeveer 14-21 dagen zullen de haartjes uitvallen!

  Hoeveel laser ontharingsbehandelingen zijn er gemiddeld nodig?

  Dit is afhankelijk hoeveel de huid kan verdragen, welk deel van het lichaam behandeld wordt, de haardichtheid, hormoonschommeling en de groeisnelheid/cycli ’s van de haarzakjes. De Diode Power Plus ICE-Laser van Doolaards Laser Clinic uit Oostvoorne verstoort het groeipatroon van de haren in de groeifase. Omdat andere haren deze groeifase pas later bereiken zullen er meerdere behandelingen nodig zijn om alle haren in bepaald gebied te vernietigen. Hiervoor zal 6-8 laser ontharingsbehandelingen nodig zijn om alle haren in de groeifase meerdere keren te beschadigen.

  Tijdens de laser ontharingsbehandelingen wordt de tempratuur in het haarzakje opgebouwd tot 70 graden (tempratuur waarbij het haarzakje wordt vernietigd). Als de huid veel melanine (pigment) bevat is een langere behandelingsduur nodig omdat er niet op 70 graden gewerkt kan worden wegens pigment/huidschade. De tempratuur wordt geabsorbeerd in de melanine cellen. Melanine(pigment) zit in de huid en haren waar de laser geen onderscheidt in maakt. Hoe donkerder de huid en haren hoe meer warmte wordt vastgehouden. Hierdoor kunnen wij op een zongebruinde huid of een huid met meer melanine niet even hoog werken als een huid met minder melanine. Waarbij dit het geval is wordt de behandelingsduur verlengd zodat de behandeling net zo efficiënt werkt als op hoge tempratuur met een korter behandelingsduur.

  Welke huid- haartypes zijn geschikt voor de laser ontharingsbehandelingen?

  Doolaards Laser Clinic uit Oostvoorne werkt met de triplewave Diode ICE-powerlaser. Dit is de nieuwste en meest krachtige technologie op het gebied van laserontharing. Deze powerdiode ICE Laser heeft 3 golflengtes waardoor alle huidtypes (I t/m VI) en haartypes behandeld kunnen worden waaronder: donkere haren, lichte haren, rode haren en grijze haren. Bij minder melanine (pigment) in het haar hoe lastiger een laser het haarzakje kan traceren om te vernietigen. Diode ICE-powerlaser van Doolaards Beauty kan ook de blonde haren vernietigen doordat de behandelingsduur wordt verlengd waardoor de juiste tempratuur alsnog de haarzakjes bereikt en zo alsnog vernietigd wordt. De enige uitzondering hierop zijn witte en grijze haren met minder dan 10% pigment.

  Zijn de laser ontharingsbehandelingen pijnloos?

  De laser ontharingsbehandeling wordt niet als pijnlijk ervaren! Je voelt wel een warme prikkeling wat in het haarzakje werkzaam is. Een haarzakje kan alleen vernietigd worden bij een tempratuur van 70 graden. Door het vernieuwde koelsysteem (-25 graden) blijft dit voor de huid aangenaam en wordt hitteschade voorkomen. Door onze specialisme kunnen wij de haarzakjes zo behandelen dat de huid onbeschadigd blijft met een verbluffend resultaat!

  Welke zorgverzekering vergoed laserontharing?

  Wist je al dat behandelingen van Doolaards Laser Clinic uit Oostvoorne als acné en definitief ontharen vanuit de aanvullende verzekering worden vergoed?

  Doolaards Laser Clinic in aangesloten bij de ANBOS en veel behandelingen worden vergoed door jouw zorgverzekeraar. Kijk zelf in jouw zorgverzekeraarspolis na of dit ook voor jou geldt. Vraag goed na wat de voorwaarden zijn om een behandeling te kunnen declareren. Geef aan jou behandeld specialist van Doolaards Laser Clinic door wanneer je hiervoor in aanmerking komt. Dan wordt er een factuur met het Doolaards specialisten nummer op de factuur vermeld.

  Nazorg van de laser ontharingsbehandeling!

 • Zorg dat je na de laser ontharingsbehandeling geen strakke of schurende kleding draagt.
 • Je mag naar wens het behandeld gebied koelen met een coolpack of Alhydran
 • Vermijdt 4 weken na de behandeling blootstelling aan zonlicht en/of zonnebank. Bescherm het behandeld gebied door dit in te smeren met SPF 50.
 • Indien je jeuk ervaart na de behandeling is het aan te raden hier niet aan te krabben, om korstvorming en pigmentatieverstoring te voorkomen.
 • Vermijd (chemische)peeling over het behandeld gebied
 • 48 uur na de laser ontharingsbehandeling dien je voorzichtig te zijn met het behandeld gebied: niet te warm douche, geen sauna, vermijd deodorant, bodylotion, make-up, scrub, acné middelen en andere geparfumeerde producten.