FILLER BEHANDELING

Waarom DOOLAARDS BEAUTY?

Hyaluronzuur fillers

DERMA CLINIC DOOLAARDS BEAUTY

Doolaards Beauty Clinic uit Oostvoorne werkt met fillers waaronder Stylage op basis van hyaluronzuur. Deze unieke lichaamseigen eiwit is in staat water aan zich te binden en je huid van binnenuit te hydrateren. Dit is ideaal bij het vullen van rimpeltjes die uiteindelijk vervagen of zelfs verdwijnen. Daarnaast zijn hyaluronzuur fillers ideaal in te zetten bij volumeverlies in het gelaat door veroudering, afvallen etc. Door gezichtscontouren te herstellen met hyaluronzuur fillers breng je de natuurlijke gelaatscontouren terug in balans, wat leidt tot een fris en jong uitziende uitstraling.

Gezichtscontouren
Iedereen is uniek, daarmee bedoelen wij te zeggen dat elk gelaat een eigen vorm heeft met eigen behaald resultaat. De fillerbehandelingen zijn een toevoeging tot jouw unieke schoonheid die Doolaards Beauty Clinic uit Oostvoorne respecteren, en geen gezichtsverandering creëren.

FILLER BEHANDELINGEN BIJ DOOLAARDS BEAUTY

LIP FILLERS

Iedereen is uniek, daarmee bedoelen wij te zeggen dat elke lip een eigen vorm heeft met eigen behaald resultaat. Het is een toevoeging tot jouw unieke schoonheid die Doolaards Beauty Clinic uit Oostvoorne respecteren, en geen gezichtsverandering creëren.

Naar mate je ouder wordt neemt het collageen in de huid af wat kan lijden tot versmalde lippen. Je kent het wel! Je wilt je lippenstiften, maar direct na het aanbrengen gaat het tussen de liplijntjes zitten. Met de hyaluronzuur filler pak je dit probleem aan en breng je de natuurlijke lipvolume terug in balans.

Deze populaire behandeling wordt niet alleen toegepast bij volumeverlies, het wordt ook vaak toegepast om extra de natuurlijk lipcontouren te accentueren.

De overige aspecten wat als storend ervaren kunnen worden zijn; Hangende mondhoekenBovenlip lijntjesAsymmetrische lippen. Hiervoor zijn verschillende methodes die toegepast kunnen worden om jouw mond weer een jeugdige uitstraling te geven.

Tarieven
0.5 ml €170,00
1.0 ml €220,00
1.5 ml €320,00 

Bovenlip lijntjes

Sommigen noemen dit ook wel rokerslijntjes. De lijntjes rond de mond kunnen veroorzaak worden door bepaalde manier van spreken of klemmen van de sigaret. Naar mate je ouder wordt neemt het collageen in de huid af waardoor er volumeverlies ontstaat. Hierdoor worden de vaak gebruikte mimiek lijntjes zichtbaarder. Met de hyaluronzuur filler pak je dit probleem aan en breng je de jeugdige volume terug rond de mond.

Iedereen is uniek, daarmee bedoelen wij te zeggen dat elke mond een eigen vorm heeft met eigen behaald resultaat. Het is een toevoeging tot jouw unieke schoonheid die Doolaards Beauty Clinic respecteren, en geen gezichtsverandering creëren.

De overige aspecten wat als storend ervaren kunnen worden zijn; Hangende mondhoekenAsymmetrische lippen en Dunne lippen. Hiervoor zijn verschillende methodes die toegepast kunnen worden om jouw mond weer een jeugdige uitstraling te geven.

Tarieven
0.5 ml €170,00
1.0 ml €220,00

Hangende mondhoeken

Naar mate je ouder wordt neemt het collageen in de huid af wat kan lijden tot huidverslapping. Van een jeugdige V-vorm verandert dit geleidelijk naar een omgekeerde V-vorm. Met als gevolg hangende mondhoeken! Door het volumeverlies met hyaluronzuur filler aan te pakken breng je de natuurlijke gezichtscontouren terug in balans.

Iedereen is uniek, daarmee bedoelen wij te zeggen dat elke mond een eigen vorm heeft met eigen behaald resultaat. Het is een toevoeging tot jouw unieke schoonheid die Doolaards Beauty Clinic uit Oostvoorne respecteren, en geen gezichtsverandering die wij creëren.

De overige aspecten wat als storend ervaren kunnen worden zijn; Bovenlip lijntjes, Asymmetrische lippen en Dunne lippen. Hiervoor zijn verschillende methodes die toegepast kunnen worden om jouw mond weer een jeugdige uitstraling te geven.

Deze behandeling is mooi te combineren met de Jukbeenderen, Neuslippenplooi. Dit combinatiepakket heeft verschillende methodes die toegepast kunnen worden om jouw gelaat een cosmetische facelift te geven.

Tarieven
0.5 ml €170,00
1.0 ml €220,00

Asymmetrische lippen

Niemand is perfect, iedereen heeft asymmetrie in het gelaat. Dit kan een aangeboren afwijking zijn, maar asymmetrie kan zich ook vormen naarmate je ouder wordt door afbraak van collageen. Doolaards Beauty Clinic uit Oostvoorne begrijpt als geen ander dat dit als storend ervaren kan worden. Door het volumeverlies of asymmetrie met hyaluronzuur filler aan te pakken breng je de natuurlijke lipcontouren terug in balans.

Iedereen is uniek, daarmee bedoelen wij te zeggen dat elke lip een eigen vorm heeft met eigen behaald resultaat. Het is een toevoeging tot jouw unieke schoonheid die Doolaards Beauty Clinic respecteren, en geen gezichtsverandering creëren.

De overige aspecten wat als storend ervaren kunnen worden zijn; Bovenlip lijntjes, Hangende mondhoeken en Dunne lippen. Hiervoor zijn verschillende methodes die toegepast kunnen worden om jouw mond weer een jeugdige uitstraling te geven.


Tarieven
0.5 ml €170,00
1.0 ml €220,00
1.5 ml €320,00

Jukbeenderen

Iedereen is uniek, daarmee bedoelen wij te zeggen dat elk gelaat een eigen vorm heeft met eigen behaald resultaat. Het is een toevoeging tot jouw unieke schoonheid die Doolaards Beauty Clinic uit Oostvoorne respecteren, en geen gezichtsverandering creëren.

Naarmate je ouder wordt neemt collageenproductie af wat kan lijden tot een ingevallen gezicht. Gelaatscontouren staan met de jukbeenderen, het bepaalt de fris- en jeugdigheid van het gelaat. Door het volumeverlies met hyaluronzuur filler aan te pakken breng je de natuurlijke jeugdige uitstraling terug in het gelaat. Deze populaire behandeling wordt niet alleen toegepast bij volumeverlies, het wordt ook vaak toegepast om extra de natuurlijk gelaatscontouren te accentueren.

Deze behandeling is mooi te combineren met de Kaaklijn, Kin Filler. Deze combinatiepakket heeft verschillende methodes die toegepast kunnen worden om jouw gelaat een diamantvormig contour te geven.

Deze behandeling is mooi te combineren met de Neuslippenplooi, Hangende mondhoeken. Deze combinatiepakket heeft verschillende methodes die toegepast kunnen worden om jouw gelaat een cosmetische facelift te geven.

Tarieven
1.0 ml €220,00
2.0 ml €430,00

Kaaklijn

Van een jeugdige V-vorm verandert het gelaat naarmate je ouder wordt geleidelijk naar een omgekeerde V-vorm. Oorzaak daarvan is onder andere verzakking van het onderhuids vetweefsel in combinatie met bot- en collageen verlies. Door het volumeverlies met hyaluronzuur filler aan te pakken breng je de natuurlijke V-gezichtscontour terug naar natuurlijke oorsprong.

Deze populaire behandeling wordt niet alleen toegepast bij volumeverlies, het wordt ook vaak toegepast om extra de natuurlijk kaaklijn te accentueren.

Deze behandeling is mooi te combineren met de JukbeenderenKin Filler. Deze combinatiepakket heeft verschillende methodes die toegepast kunnen worden om jouw gelaat een diamantvormig contour te geven.

Iedereen is uniek, daarmee bedoelen wij te zeggen dat elk gelaat een eigen vorm heeft met eigen behaald resultaat. Het is een toevoeging tot jouw unieke schoonheid die Doolaards Beauty Clinic uit Oostvoorne respecteren, en geen gezichtsverandering creëren.

Tarieven
1.0 ml €220,00
2.0 ml €430,00

Neuslippenplooi

Van een jeugdige V-vorm verandert het gelaat naarmate je ouder wordt geleidelijk naar een omgekeerde V-vorm. Oorzaak daarvan is onder andere verzakking van het onderhuids vetweefsel van de jukbeenderen in combinatie met bot- en collageen verlies. Hierdoor kan er een lijn vanuit zijkant neus naar de zijkant van de mondhoek ontstaan, de wel geheten neuslippenplooi. Dit kan een getekende vermoeide uitstraling geven aan het gelaat! Door het volumeverlies met hyaluronzuur filler aan te pakken breng je de natuurlijke V-gezichtscontour terug naar natuurlijke oorsprong.

Deze populaire behandeling wordt niet alleen toegepast bij volumeverlies, het wordt ook vaak toegepast om extra de gelaatsuitdrukking te verzachten.

Deze behandeling is mooi te combineren met de Jukbeenderen, Hangende mondhoeken. Deze combinatiepakket heeft verschillende methodes die toegepast kunnen worden om jouw gelaat een cosmetische facelift te geven.

Iedereen is uniek, daarmee bedoelt Doolaards Beauty Clinic uit Oostvoorne te zeggen dat elk gelaat een eigen vorm heeft met eigen behaald resultaat. Het is een toevoeging tot jouw unieke schoonheid die wij respecteren, en geen gezichtsverandering die wij creëren.

Tarieven
0.5 ml €170,00
1.0 ml €220,00

KINFILLER

Stoor je aan een deukje in je kin, of zou je de kin verlenging willen geven voor een strakke kaaklijn? Dan is deze hyaluronzuur filler behandeling de oplossing om de kin naar wens te modelleren en in shape te brengen.

Deze populaire behandeling wordt niet alleen toegepast bij volumeverlies, het wordt ook vaak toegepast om extra de natuurlijk kin en kaaklijn te accentueren.

Deze behandeling is mooi te combineren met de JukbeenderenKaaklijn. Deze combinatiepakket heeft verschillende methodes die toegepast kunnen worden om jouw gelaat een diamantvormig contour te geven.

Iedereen is uniek, daarmee bedoelen wij te zeggen dat elk gelaat een eigen vorm heeft met eigen behaald resultaat. Het is een toevoeging tot jouw unieke schoonheid die Doolaards Beauty Clinic uit Oostvoorne respecteren, en geen gezichtsverandering creëren.

Tarieven
0.5 ml €170,00
1.0 ml €220,00

Kraaienpootjes

De wel zo geheten kraaienpootjes of te wel de lachrimpels! De lijntjes rond het ooggebied kunnen veroorzaak worden door bepaalde manier van knijpen met de ogen en lachen. Naar mate je ouder wordt neemt het collageen in de huid af waardoor er volumeverlies ontstaat. Hierdoor worden de vaak gebruikte mimiek lijntjes zichtbaarder. Met de hyaluronzuur filler pak je dit probleem aan en breng je de jeugdige volume terug rond het ooggebied.

Deze populaire behandeling wordt niet alleen toegepast bij volumeverlies, het wordt ook vaak toegepast om extra de huid een hyaluronzuur boost te geven wat vroegtijdige huidveroudering tegen gaat.

Deze behandeling is mooi te combineren met de Jukbeenderen, voorhoofdsrimpels. Dit combinatiepakket heeft verschillende methodes die toegepast kunnen worden om jouw gelaat een jeugdige boost te geven.

Iedereen is uniek, daarmee bedoelen wij te zeggen dat elk gelaat een eigen vorm heeft met eigen behaald resultaat. Het is een toevoeging tot jouw unieke schoonheid die Doolaards Beauty Clinic uit Oostvoorne respecteren, en geen gezichtsverandering creëren.

Tarieven
0.5 ml €170,00

Frons- Voorhoofdsrimpels

Door veel mimiek of aanspanning van gezichtsspieren kunnen er lijntjes ontstaan, of te wel rimpels. Naar mate je ouder wordt kunnen de natuurlijke mimieklijnen als storend ervaren worden doordat er volumeverlies ontstaat door collageen afbraak. Hierdoor worden de vaak gebruikte mimiek lijntjes zichtbaarder. Met de hyaluronzuur filler pak je dit probleem aan en breng je de jeugdige volume terug in het gelaat.

Deze populaire behandeling wordt niet alleen toegepast bij volumeverlies, het wordt ook vaak toegepast om de huid extra een hyaluronzuur boost te geven wat vroegtijdige huidveroudering tegen gaat.

Deze behandeling is mooi te combineren met de Kraaienpootjes. Dit combinatiepakket heeft verschillende methodes die toegepast kunnen worden om jouw gelaat een jeugdige boost te geven.

Iedereen is uniek, daarmee bedoelen wij te zeggen dat elk gelaat een eigen vorm heeft met eigen behaald resultaat. Het is een toevoeging tot jouw unieke schoonheid die Doolaards Beauty Clinic uit Oostvoorne respecteren, en geen gezichtsverandering creëren.

Tarieven
0.5 ml €170,00
1.0 ml €220,00