Zoek

DERMA CLINIC

Gezichts­behandelingen

Waarom DOOLAARDS BEAUTY?

Nimue huidverbetering & Verjonging

DE NIEUWSTE HUIDVERBETERENDE TECHNIEKEN

Nimue Skin Technology is het huidverbeterend merk van Doolaards Beauty Clinic uit Oostvoorne. Ons merk is ontwikkeld door een plastische chirurg, zijn behandelconcept was dé doorbraak in huidverzorging.

Doolaards Beauty Clinic werkt met de nieuwste huidverbeterende technieken en hoogwaardige ingrediënten. Onze gezichtsbehandelingen en producten hebben als focus de huid te herstructureren en de huidconditie te optimaliseren. De actieve ingrediënten komen voort uit de biotechnologie, homeopathie en de aromatherapie.

Nimue Skin Technology is de eerst productlijn die gebruik maakt van het Nimue Triple Acid Complex – bestaande uit glycolzuur, citroenzuur en melkzuur – wat de basis vormt van de gezichtsbehandelingen, peelings en bijna alle thuisproducten. Tezamen met hoogwaardige homeopathische werkstoffen en nanotechnologie geeft dit verbluffende resultaten.
Door externe invloeden vertoont de huid van tegenwoordig al vroegtijdige veroudering. De oorzaak begint vaak al op jonge leeftijd door de huid niet juist te verzorgen en beschermen, zonbeschadiging, roken, alcoholgebruik en medicijngebruik. De huidverbeterende gezichtsbehandelingen van Doolaards Beauty Clinic uit Oostvoorne in combinatiegebruik met Nimue thuisproducten brengt de huid van binnenuit weer in balans, met als resultaat; een gezonde, jonge en stralende huid!

Waarom Nimue skin technologie?

Kom je voor het eerst op consult?

Ontzettend leuk! Wij kijken ernaar uit om gezamenlijk het huidverbeterend traject te starten. Voordat wij de huid gaan trainen met onze hoogwaardige werkstoffen, gaan wij eerst kennismaken met de huid. Wij starten met een huidanalyse- intakegesprek en een Nimue Support gezichts- behandeling wat de huid direct in balans brengt. Aan de hand van jouw wensen, huidtype en onze specialistische bevindingen stellen wij een behandelprotocol op maat op.

Ben je toe aan ontspanning? Daar zorgen wij ook voor! De huidspecialisten van Doolaards Beauty Clinic uit Oostvoorne helpen met jou wensen! Elke behandeling sluit aan bij jouw verwachtingspatroon en wensen.

NIMUE BEHANDELINGEN BIJ DOOLAARDS BEAUTY

Een huidverbeterende verwen- of onderhoudsgezichtsbehandeling op maat voor het behandelen van specifieke huidbehoeftes met alle essentiële benodigdheden zoals: reiniging, verwijdering van dode huidcellen op basis van intensive Exfoliating Enzyme & Bio Active Complex peelings en masker voor het ultieme resultaat. Deze behandeling wordt afgemaakt met een ontspannende massage van het gelaat, decolleté en het schoudergebied.

De behandeling wordt afgesloten met Nimue Sun-C SPF 40 om de uit tegen UV-A en UV-B stralen te beschermen.

Nimue Support behandeling is ontwikkeld voor de omgevingsfactoren beschadigde, hypergepigmenteerde, problematische of gevoelige huid. Deze gezichtsbehandeling bij Doolaards Beauty uit Oostvoorne heeft een basisduur van 60 minuten en is inclusief een ontspannende handmassage.

MAAK EEN AFSPRAAK

Een uitgebreide rustgevende behandeling op maat voor het behandelen van specifieke huidbehoeftes met alle essentiële benodigdheden zoals: reiniging, verwijdering van dode huidcellen op basis van intensieve Exfoliating Enzyme & Bio Active Complex peelings met hierop volgend het uitreinigen van de poriën en verwijderen van eventuele ontstekingen. Voorafgaand het masker onderga je een ontspannende massage van het gelaat, decolleté en het schoudergebied. Om de huid te kalmeren, hydrateren en de werkstoffen van de Nimue Super Fluid diep in huidlagen te laten zakken wordt het Alginate Masker of Collagen Face Film hierover aangebracht. Deze combinatie zorgt voor een verbluffend resultaat!

De behandeling wordt afgesloten met Nimue Sun-C SPF 40 om de uit tegen UV-A en UV-B stralen te beschermen.

Nimue De Luxe behandeling is ontwikkeld voor de omgevingsfactoren beschadigde, hypergepigmenteerde, problematische of gevoelige huid. Deze gezichtsbehandeling bij Doolaards Beauty uit Oostvoorne heeft een basisduur van 75 minuten en is inclusief een ontspannende handmassage.

MAAK EEN AFSPRAAK

Een intensieve behandeling voor een verhoornde huid die een boost kan gebruiken na bijvoorbeeld zonvakantie, of als voorbehandeling voor intensieve peelings. De behandeling bestaat uit: reiniging, verwijdering van dode huidcellen op basis van intensieve Exfoliating Enzyme, een dubbele peeling: 35% Glycolic Peel gevolgd door Bio Active Complex. Na deze intensieve peelings wordt het masker met hoogwaardige hyaluronzuur ingemasseerd. Dit masker geeft de huid tot wel 12 uur voeding voor optimaal resultaat. De behandeling wordt afgesloten met Nimue Sun-C SPF 40 om de uit tegen UV-A en UV-B stralen te beschermen.

Nimue Glycol behandeling is ontwikkeld voor de omgevingsfactoren beschadigde, hypergepigmenteerde, problematische of gevoelige huid. Deze gezichtsbehandeling bij Doolaards Beauty uit Oostvoorne heeft een basisduur van 75 minuten en is inclusief een ontspannende handmassage.

MAAK EEN AFSPRAAK

Een intensieve behandeling voor een extreem verhoornde huid, acne (littekens), grove poriën, zonschade, verouderde huid die een boost kan gebruiken. De behandeling bestaat uit: reiniging, verwijdering van dode huidcellen op basis van intensieve Exfoliating Enzyme, een dubbele peeling: Bio Active Complex gevolgd door Nimue Peel Intens die in lagen wordt opgebouwd naar behoefte van jouw huid.

Het celvocht in de diepere huidlagen neutraliseert de peeling waardoor dit niet verwijderd en geneutraliseerd hoeft te worden. Door het indrogen van de Peel Intens wordt het afschilferingsproces geactiveerd en celvernieuwing gestimuleerd.

De behandeling wordt afgesloten met Nimue Sun-C SPF 40 om de uit tegen UV-A en UV-B stralen te beschermen.
Nimue Peel Intens behandeling is ontwikkeld voor de omgevingsfactoren beschadigde, hypergepigmenteerde, problematische. Deze gezichtsbehandeling bij Doolaards Beauty uit Oostvoorne heeft een basisduur van 60 minuten en is inclusief een ontspannende handmassage.

MAAK EEN AFSPRAAK

Een zuiverende behandeling die talgaanmaak reguleert en ontstekingen verminderd. Deze gezichtsbehandeling is geschikt voor een huid met (actieve) acne, hoge talgproductie en grove poriën. De behandeling bestaat uit: reiniging, verwijdering van dode huidcellen op basis van intensieve Exfoliating Enzyme met hierop volgend het uitreinigen van de poriën en verwijderen van ontstekingen. Na het uitreinigen wordt de SRC Problematic Skin Peel aangebracht. Om de huid te kalmeren, hydrateren en de werkstoffen van de Nimue Super Fluid diep in huidlagen te laten zakken wordt het alginate masker hierover aangebracht.

De behandeling wordt afgesloten met Nimue Sun-C SPF 40 om de uit tegen UV-A en UV-B stralen te beschermen.

Nimue SRC Problematic Skin behandeling is ontwikkeld voor de omgevingsfactoren problematische huid. Deze gezichtsbehandeling bij Doolaards Beauty uit Oostvoorne heeft een basisduur van 75 minuten.

MAAK EEN AFSPRAAK

Een huid verhelderde behandeling wat de hyperpigmentatie aanpakt en oplicht. Deze gezichtsbehandeling is geschikt voor een huid met zonschade, hyperpigmentatie, resten na lasertherapie of zwangerschapsmaker(melasma). De behandeling bestaat uit: reiniging, verwijdering van dode huidcellen op basis van intensieve Exfoliating Enzyme met hierop volgend het uitreinigen van de poriën en verwijderen van eventuele ontstekingen. Na het uitreinigen wordt de SRC Hyperpigmented Skin Peel aangebracht. Om de huid te kalmeren, hydrateren en de werkstoffen van de Nimue Super Fluid diep in huidlagen te laten zakken wordt het alginate masker hierover aangebracht.

De behandeling wordt afgesloten met Nimue Sun-C SPF 40 om de uit tegen UV-A en UV-B stralen te beschermen.

Nimue SRC Hyperpigmented Skin behandeling is ontwikkeld voor de omgevingsfactoren hypergepigmenteerde huid. Deze gezichtsbehandeling bij Doolaards Beauty uit Oostvoorne heeft een basisduur van 75 minuten.

MAAK EEN AFSPRAAK

Een celverjongende behandeling wat de huid verjongt, hydrateert en lichte schade minder zichtbaar maakt. Deze gezichtsbehandeling is geschikt voor een huid met zonschade, dehydratatie, onzuiverheden, (beginnende) huidveroudering. De behandeling bestaat uit: reiniging, verwijdering van dode huidcellen op basis van intensieve Exfoliating Enzyme met hierop volgend het uitreinigen van de poriën en verwijderen van eventuele ontstekingen. Na het uitreinigen wordt de SRC Environmantally Damaged Skin Peel aangebracht. Om de huid te kalmeren, hydrateren en de werkstoffen van de Nimue Super Fluid diep in huidlagen te laten zakken wordt het alginate masker hierover aangebracht.

De behandeling wordt afgesloten met Nimue Sun-C SPF 40 om de uit tegen UV-A en UV-B stralen te beschermen.

Nimue SRC Environmantally Damaged Skin behandeling is ontwikkeld voor de omgevingsfactoren beschadigde huid. Deze gezichtsbehandeling bij Doolaards Beauty uit Oostvoorne heeft een basisduur van 75 minuten en is inclusief een ontspannende handmassage. 

MAAK EEN AFSPRAAK

Een diepgaande peeling wat de huid een boost geeft. Hij hydrateert, verhelderd en stimuleert de celdeling. Deze gezichtsbehandeling is geschikt voor een huid met zonschade, dehydratatie, onzuiverheden, (beginnende) huidveroudering, hoge talgproductie, grove poriën. De behandeling bestaat uit: reiniging, verwijdering van dode huidcellen op basis van intensieve Exfoliating Enzyme met hierop volgend het uitreinigen van de poriën en verwijderen van eventuele ontstekingen. Na het uitreinigen wordt de Smart Resurfacer aangebracht. Om de huid te kalmeren, hydrateren en de werkstoffen van de Nimue Super Fluid diep in huidlagen te laten zakken wordt het alginate masker of Collagen Face Film aangebracht.

De behandeling wordt afgesloten met Nimue Sun-C SPF 40 om de uit tegen UV-A en UV-B stralen te beschermen.

Nimue Smart Resurfacer behandeling is ontwikkeld voor de omgevingsfactoren beschadigde, hypergepigmenteerde, problematische huid. Deze gezichtsbehandeling bij Doolaards Beauty uit Oostvoorne heeft een basisduur van 75 minuten en is inclusief een ontspannende handmassage.

MAAK EEN AFSPRAAK

Een verwarmde detox gezichtsbehandeling welke een ontgiftende en zuiverende werking heeft op de huid. De peeling is op basis van houtskool en triple AHA complex. Deze gezichtsbehandeling is geschikt voor een huid met zonschade, dehydratatie, onzuiverheden, (beginnende) huidveroudering, hoge talgproductie, grove poriën en (actieve) acne. De behandeling bestaat uit: reiniging, met hierop volgend het uitreinigen van de poriën. Na het uitreinigen wordt de Thermal Detox Peel aangebracht waarbij hierna de huid opnieuw gereinigd wordt om de houtskoolresten goed te verwijderen. Voor een hydratatie boost wordt het Super Hydrating Masker volledig ingemasseerd waarna het alginate over het masker wordt aangebracht voor optimale opnamen.

De behandeling wordt afgesloten met Nimue Sun-C SPF 40 om de uit tegen UV-A en UV-B stralen te beschermen.

Nimue Thermal Detox Peel gezichtsbehandeling is ontwikkeld voor de omgevingsfactoren beschadigde, hypergepigmenteerde, problematische huid. Deze gezichtsbehandeling bij Doolaards Beauty uit Oostvoorne heeft een basisduur van 60 minuten.

MAAK EEN AFSPRAAK

Een exclusieve huidverjongende behandeling op maat voor het behandelen van specifieke huidverjongende behoeftes met alle essentiële benodigdheden zoals: reiniging, verwijdering van dode huidcellen op basis van intensieve Exfoliating Enzyme & 35% Glycolic Peel met hierop volgend het uitreinigen van de poriën en verwijderen van eventuele ontstekingen. Voor een gezonde “glow” en plumping effect wordt er een Nimue Super Fluid en de Hyaluronic Acid Gel aangebracht onder het Alginate Masker of Collagen Face Film. Deze combinatie zorgt voor een verbluffend resultaat!

De behandeling wordt afgesloten met Nimue Sun-C SPF 40 om de uit tegen UV-A en UV-B stralen te beschermen.

Nimue Hyaluronic Ultra Filler behandeling is ontwikkeld voor de omgevingsfactoren beschadigde, hypergepigmenteerde, problematische of gevoelige huid. Deze gezichtsbehandeling bij Doolaards Beauty uit Oostvoorne heeft een basisduur van 75 minuten en is inclusief een ontspannende handmassage.

MAAK EEN AFSPRAAK

VEELGESTELDE VRAGEN

Verkopen jullie Nimue in de webshop?

Helaas niet! Nimue Skin Technologie thuisproducten hebben hoogwaardige werkstoffen wat niet voor iedere huidtype schikt. Bij verkeerd gebruik kan er huidschade ontstaan, daarom is specialistische advies nodig. Ben je geïnteresseerd in onze Nimue Skin Technologie producten en/of wil je specialistische advies van onze Doolaards Beauty Clinic huidspecialist? Neem dan telefonisch conctact op , via WhatsApp

0631043338 of per mail info@doolaardsbeauty.nl met de Clinic. Dan kunnen wij de producten alsnog per post naar je postadres toezenden!

Verstuurd Doolaards Beauty Clinic Nimue producten per post?

Ja! Ben je geïnteresseerd in onze Nimue Skin Technologie producten en/of wil je specialistische advies van onze Doolaards Beauty Clinic huidspecialist? Neem dan telefonische, via WhatsApp

06 31 04 33 38 of per mail info@doolaardsbeauty.nl contact met de Clinic op. Dan kunnen wij de producten alsnog per post naar je postadres toezenden!

Kan ik een extra verf of harsbehandeling bijboeken voor de gezichtsbehandeling?

Ja! Bundel deze behandelingen online tijdens het inboeken van jouw beautybehandeling of geef dit voorafgaande behandeling telefonische door aan je huidspecialist van Doolaards Beauty Clinic. Zo wordt er rekening gehouden met extra tijd. Ben je dit vergeten door te geven? Geen zorgen, bespreek dit met onze huidspecialist, wellicht kan hier tijd voor gemaakt worden!

Zit wenkbrauwenharsen-verven gratis bij de behandeling?

Nee! Dit kan wel toegevoegd worden aan de gezichtsbehandeling. Bundel deze behandelingen online tijdens het inboeken van jouw beautybehandeling of geef dit voorafgaande behandeling telefonische door aan jouw huidspecialist van Doolaards Beauty Clinic uit Oostvoorne. Zo kan er rekening gehouden worden met extra tijd.

Verkopen jullie ook cadeaubonnen?

Zeker doet Doolaards Beauty uit Oostvoorne dit! Je kan via onderstaande link een kadobon naar wens bestellen. Wij gaan dit leuk voor je inpakken zodat dit echt een cadeautje is om te geven! Wij kunnen de kadobon ook naar wens per post naar het gewenste postadres toezenden.