Zoek

DERMA CLINIC

DOTEQ VAKOPLEIDINGEN

ONZE VAKOPLEIDINGEN

BASISOPLEIDING FAN BROWS | BROWMAPPING | MASTERCLASS OP MAAT

Basisopleiding Fan Brows

BrowMapping

Masterclass op maat

ONDERSCHEIDENDE VAKOPLEIDINGEN

VAKBEKWAME DOCENTEN

De opleiding wordt gegeven door de vakbekwame docent Eveline Doolaard. Zij heeft werkervaring sinds 2014 en heeft door de jaren heen haar eigen techniek ontwikkeld. Deze techniek is zo ook verwerkt in het werkboek en ga jij tijdens de vakopleiding leren. Tijdens de praktijklessen wordt Eveline ondersteund door Jamie van Roon. Jamie is een volleerde Permanent Make-Up artiest en is opgeleid door Eveline.

ONLINE SUPPORT

Tot wel een half jaar blijven wij met elkaar in contact via de klassikale WhatsAppgroep om zo ondersteuning te bieden bij jouw opstart. Tijdens en na dit half jaar kan jij je eigen ontwikkelingen delen met medeleerlingen via onze DOTEQ-specialisten Facebookgroep. In deze groep komen alle geslaagde leerlingen van deze vakopleiding bij elkaar. Zo kan je als collega’s elkaar informatie verstrekken en vragen stellen om in groepsverband verder te ontwikkelen. Samen word je groter!

DE KLASLOKALEN

De klas bestaat uit een kleine groep van vier tot zes leerlingen. Op de eerste verdieping bevindt zich het theorielokaal van glaswerk met ruimtelijk uitzicht. Op de begane grond is de praktijkruimte waar je in geruime ruimte te werk kan gaan. Alle lokalen zijn voorzien van een luchtzuiveringssysteem, airco en verwarming.

HOTEL

Woon je buiten een straal van 100 km van het opleidingsinstituut af? Dan vergoeden wij één eenpersoons Comfort Kamer overnachting in Hotel ’t Wapen van Marion te Oostvoorne t.w.v. € 115,00 EURO inclusief ontbijt. Woon je binnen een straal van 100 km van het opleidingsinstituut af en wil je in de buurt overnachten? 

Dan adviseren wij: Hotel ’t Wapen van Marion te Oostvoorne, Bastion hotel te Brielle.

VRAGEN OVER DATA, INSCHRIJVEN OF OPLEIDINGEN?