Zoek

DERMA CLINIC

PMU Basisopleiding
Fan Brows

PMU Basisopleiding Fan Brows

Doolaards Beauty is erkend als leerbedrijf (CRKBO) en mocht al vele studenten opleiden tot permanent make-up masters. Door nationale en internationale vakkennis heeft Eveline haar eigen kijk op het vak uitgewerkt, tot een zeer uitgebreide en intensive 4-daagse basisopleiding op mbo-niveau. In 2021 is Eveline Doolaard derde van de Benelux geworden, waarbij zij met mede permanent make-up specialisten tijdens de WULOP-wedstrijd heeft gestreden voor de titel. Tijdens het WULOP-event in 2022 was Eveline een non-stop speaker, waarbij zij haar eigen, meest natuurlijke waaiertechniek (Fan Brows) en apparaat aan mede permanent make-up specialisten mocht presenteren.

De PMU-basisopleiding Fan Brows duurt 4 dagen met zeer uitgebreide lesstof wat op mbo-niveau wordt gegeven. Wij hebben onze jarenlange werkervaring en vakkennis verwerkt in de opleiding zodat je alles komt te weten omtrent de Permanent Make-Up en onderneming schap. Je hoeft dus geen vooropleiding gevolgd te hebben, om te kunnen deelnemen. Ons trainingsprogramma is daarom zeer geschikt om als starter alles te weten te komen omtrent (de branche) het vakgebied. Bij vele opleidingsinstituten wordt dezelfde techniek en lesstof gedeeld waardoor elke specialist op elkaar lijkt. Bij Doolaards Beauty word jij uniek en onderscheid je jezelf als een master met onze inhoudelijke vakkennis, waaiertechniek, ondernemingsinzicht en persoonlijke begeleiding.

Wij staan voor vakbekwame studenten. Daarom wordt de vakopleiding aangeboden in een kleine groep van 2 tot 4 leerlingen voor persoonlijke begeleiding. Tijdens en na de vakopleiding geven wij onbeperkt onlinesupport via de klassikale WhatsAppgroep- privé en telefonisch gesprekken om zo ondersteuning te bieden bij jouw opstart. Na de basisopleiding kan je ook eigen ontwikkelingen met medeleerlingen via onze Doolaards Beauty Telegramgroep delen. In deze groep worden updates en handige tip & tricks gedeeld en kom jij met mede pmu-specialisten van de vakopleidingen in contact. Zo kan je in groepsverband sparren en informatie verstrekken om verder te kunnen ontwikkelen. Want samen word je groter!

Live demonstratie
Op dag 3 van de basisopleiding geeft Eveline Doolaard een live demonstratie. Tijdens de demonstratie laat Eveline zien hoe de behandeling wordt opgebouwd en uitgevoerd. Je zult stapsgewijs zien hoe je jouw werkplek moet voorbereiden, hoe de Fan Brows tot stand worden gebracht, hoe de producten in het starterspakket ingezet moeten worden en hoe je volgens de GGD en LCHV-richtlijnen te werk moet gaan. Eveline zal al haar ervaring met tips en tricks delen. Je krijgt dus echt de kans om alles van dichtbij in beeld te krijgen.

Certificaat- Diploma en Specialisten schild
Na de 4-daagse basisopleiding ontvang je een certificaat! Na het succesvol afronden van het examen wat 17 dagen na de 4-daagse basisopleiding wordt afgenomen, ontvang je een diploma met een DOTEQ-Specialisten schild. Zo zien de cliënten je behaalde specialisaties waardoor je zeer specialistische overkomt. Het diploma is niet wettelijk erkend maar laat wel jouw specialisme zien. Ook ontvang je een schild voor aan het raam om zo voorbijkomende cliënten te attenderen dat jij een DOTEQ Permanent Make-Up specialist bent!

CRKBO-geregistreerd (belastingvrij)
Doolaards Beauty/ DOTEQ MEDICAL zijn CRKBO-geregistreerd (erkend leerbedrijf) en voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Door deze registratie mogen wij alle vakopleidingen belastingvrij aanbieden.

DOTEQ-BUDGET-DEAL (stap-budget)
Voor de basisopleiding bieden wij verschillende betalingsmogelijkheden aan. Denk aan betalingstermijnen, maar ook aan opleidingspakketten waaronder Pakket 1: DOTEQ-BUDGET-DEAL. Zie het als stap-budget, alleen is dit vanuit de staat stopgezet. Maar wij gaan door! Je krijgt vanuit onze instituut een korting van €766,27 ter ondersteuning voor jouw studie!

Kies jouw opleidingspakket

Pakket 1: DOTEQ-BUDGET-DEAL (populair) €3065,06 ex btw       

Met €766,27 korting en €4801,84 winst, in termijnen betalen mogelijk vanaf € 383,13 per maand

Dit is het meest gekozen pakket! In dit pakket t.w.v. €3831,33 zit de 4-daagse basisopleiding – het starterspakket t.w.v. €1831,33 maar ook het DOTEQ COMFORT 500 apparatuur met 40 naaldmodules. Wij hebben een terugverdienformule gemaakt in combinatie met onze DOTEQ-BUDGET-DEAL waardoor de opleiding jou niks kost. Sterker nog, je verdient er ruim aan!

Terugverdienformule
Wij hebben een formule gemaakt waardoor deze opleiding jou niks kost. Sterker nog, je verdient er ruim aan! 

In het starterspakket zit 40 naaldmodules. Tijdens de opleiding verbruik je ± 5 naaldmodules. Zo blijven er 35 naaldmodules beschikbaar waarmee je geld verdient.

Wij hebben het productverbruik berekend voor twee behandelingen. Deze bedragen ± €40,87

Na de diplomering kan jij met onze techniek €289,25 excl. btw per Permanent Make-Up behandeling vragen. Wanneer je net van start gaat adviseren wij om met een openingsactie te starten. De eerste 10 cliënten die een afspraak maken ontvangen meer dan € 80,00 korting. Je start met een tarief van €206,61 excl. btw per Permanent Make-Up behandeling. Zo trigger jij de cliënten om voor jouw salon te kiezen en krijg je direct de mogelijkheid om te trainen en ontwikkelen.

Pakket 2: DOTEQ-BUDGET-DEAL (populair) €3065,06 ex btw        

In termijnen betalen mogelijk vanaf € 449,89 per maand

In dit pakket t.w.v. €2699,33 zit de 4-daagse vakopleiding + het starterspakket t.w.v. €699,33

Wij hebben geen terugverdienformule kunnen berekenen op basis van het starterspakket. Dit omdat er geen naaldmodules in dit starterspakket zitten.

 • 20% korting op DOTEQ COMFORT 500 + naaldmodules
 • Geen DOTEQ-BUDGET-DEAL
  In combinatie met de vakopleiding is apparatuur BTW vrij en krijg je extra DOTEQ- BUDGET-DEAL €766,27 korting (pakket 1)
 • Keuze uit 1 tot 6 betalingstermijnen (rente vrij)

BETAALMOGELIJKHEDEN

Wij bieden naast een eenmalige betaling ook 2 tot 8 betalingstermijnen aan. De bedragen zijn rente en belasting vrij. Als de gekozen termijn is voldaan ben je officieel aangemeld voor de basisopleiding.

PAKKET 1: DOTEQ-BUDGET-DEAL (populair)
Het bedrag wordt elke maand naar gekozen termijn afgeschreven.

 • Eénmalige betaling met Doteq Budget Deal: €3065,06
 • 2-betalingstermijnen zonder Doteq Budget Deal €1915,67
 • 3-betalingstermijnen zonder Doteq Budget Deal €1021,69
 • 4-betalingstermijnen zonder Doteq Budget Deal €766,27
 • 5-betalingstermijnen zonder Doteq Budget Deal €613,01
 • 6-betalingstermijnen zonder Doteq Budget Deal €510,84
 • 7-betalingstermijnen zonder Doteq Budget Deal €437,87
 • 8-betalingstermijnen zonder Doteq Budget Deal €383,13

PAKKET 2: Zonder apparatuur en naaldmodules
Het bedrag wordt elke maand naar gekozen termijn afgeschreven.

 • Eénmalige betaling met Doteq Budget Deal: €2699,33
 • 2-betalingstermijnen zonder Doteq Budget Deal €1349,67
 • 3-betalingstermijnen zonder Doteq Budget Deal €899,78
 • 4-betalingstermijnen zonder Doteq Budget Deal €674,83
 • 5-betalingstermijnen zonder Doteq Budget Deal €539,87
 • 6-betalingstermijnen zonder Doteq Budget Deal €449,89

lees de uitgebreide informatie in de brochure