Zoek

DERMA CLINIC

PMU MASTERCLASS OP MAAT

PMU MASTERCLASS OP MAAT

Doolaards Beauty is erkend als leerbedrijf (CRKBO) en mocht al vele studenten opleiden tot permanent make-up masters. Door nationale en internationale vakkennis heeft Eveline haar eigen kijk op het vak uitgewerkt, tot een zeer uitgebreide en intensive 4-daagse basisopleiding op mbo-niveau. In 2021 is Eveline Doolaard derde van de Benelux geworden, waarbij zij met mede permanent make-up specialisten tijdens de WULOP-wedstrijd heeft gestreden voor de titel. Tijdens het WULOP-event in 2022 was Eveline een non-stop speaker, waarbij zij haar eigen, meest natuurlijke waaiertechniek (Fan Brows) en apparaat aan mede permanent make-up specialisten mocht presenteren.

Ben je gecertificeerd als PMU-specialist en wil je onze waaiertechniek beheersen? Of loop je tegen theoretische- praktische aspecten aan waar je persoonlijk in getraind wilt worden? Dan is onze masterclass op maat zeker iets voor jou!

De masterclass op maatwerk duurt 1 dag met zeer uitgebreide lesstof wat op mbo-niveau wordt gegeven. Voorafgaand hebben wij een telefonisch consult om de aandachtspunten te voorspreken. Door deze effectieve werkmethode is alle aandacht gericht op jouw theoretische- praktische vaardigheden, waardoor de desbetreffende punten aanbod komen voor kwaliteitsverbetering. Tijdens de masterclass delen we onze jarenlange werkervaring en vakkennis zodat jij als starter of professional alles te weten komt omtrent de Permanent Make-Up en onderneming schap. Bij vele opleidingsinstituten wordt dezelfde techniek en lesstof gedeeld waardoor elke specialist op elkaar lijkt. Bij Doolaards Beauty word jij uniek en onderscheid je jezelf als een master met onze inhoudelijke vakkennis, waaiertechniek, ondernemingsinzicht en persoonlijke begeleiding.


Persoonlijke begeleiding

Wij staan voor vakbekwame studenten en daarom wordt deze masterclass een-op-een gegeven! Tijdens en na de masterclass geven wij onbeperkt onlinesupport via de WhatsApp en telefonisch gesprekken om zo ondersteuning te bieden bij jouw opstart. Na de masterclass kan je ook eigen ontwikkelingen met medeleerlingen via onze Doolaards Beauty Telegramgroep delen. In deze groep worden updates en handige tip & tricks gedeeld en kom jij met mede pmu-specialisten van de vakopleidingen in contact. Zo kan je in groepsverband sparren en informatie verstrekken om verder te kunnen ontwikkelen. Want samen word je groter!

Certificaat- en Specialisten schild
Na de masterclass ontvang je een certificaat en DOTEQ-Specialisten schild. Zo zien de cliënten je behaalde specialisaties waardoor je zeer specialistische overkomt!

CRKBO-geregistreerd (belastingvrij)
Doolaards Beauty/ DOTEQ MEDICAL zijn CRKBO-geregistreerd (erkend leerbedrijf) en voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Door deze registratie mogen wij alle vakopleidingen belastingvrij aanbieden.

Gratis starterspakket van DOTEQ PMU – MEDICAL
Wij bieden als service een gratis starterspakket op maat aan, wat aansluit bij de gekozen theoretische en praktische vaardigheden. Ook krijg je toegang tot 20% korting op DOTEQ COMFORT 500 + naaldmodules en 10% korting op SHINE-pigmenten en overige webshop artikelen.

Wat kán je tijdens de masterclass leren?

 • BrowMapping Type Wenkbrauwen
 • BrowMapping Type gelaatsvormen
 • BrowMapping Bevind gelaatsvorm en asymmetrie
 • BrowMapping De opbouw
 • Kleurenleer – correcties
 • Verandering van pigmentkleur na de behandeling
 • Het proces van de kleurkeuze
 • Het verloop van de schaduwovergang
 • De kennis achter de waaiertechniek – Fan Brows
 • De werkhoeken
 • De techniek en bewegingen
 • De BrowMapping en Fan Brows op een model uitvoeren
 • Marketing – Ondernemingsinzichten
 • Hoe maak je de perfecte foto

BETAALMOGELIJKHEDEN

Wij bieden naast een eenmalige betaling ook 2 betalingstermijnen aan.
De bedragen zijn rente en belasting vrij. Als de gekozen termijn is voldaan ben je officieel aangemeld voor de masterclass.

Masterclass op maat incl. lunch
Het bedrag wordt elke maand naar gekozen termijn afgeschreven.

 • Eenmalige betaling €1250
 • 2-betalingstermijnen €625