Zoek

DERMA CLINIC

PERMANENT MAKE-UP

Wenkbrauwen | lippen | eyeliner | wimperrand pigmentatie

PERMANENT MAKE-UP BEHANDELINGEN

WENKBRAUWEN | LIPPEN | EYELINER | WIMPERRAND PIGMENTATIE

WENKBRAUWEN

EYELINER

WIMPERRAND

WHAT THEY SAY

Vaya Zapp
Lees verder
'Zeer vriendelijk verwelkomd. De wachtruimte zag er chic, sfeervol en gemoedelijk uit. Ik kreeg vooraf een heerlijke kop (losse, verse) thee.Tijdens de behandeling (Powderbrows) is alles goed en duidelijk uitgelegd en voelde me daardoor helemaal op mijn gemak (het was mijn eerste keer PMU). Omdat het best een lange zit is (2u ongeveer) werd er mijn gevraagd of ze de stoelverwarming aan moest doen. Dit was zeer aangenaam, omdat je het tijdens zo’n lange zit best een beetje koud krijgt.Al met al kan ik me eigenlijk geen min puntjes bedenken. Ik ben helemaal naar wens geholpen en over 6 weken ga ik weer terug voor mijn nabehandeling. Kan Doolaards Beauty iedereen aanraden die voor PMU wilt gaan.'
Carly
Lees verder
'Google vraagt direct wat ik er van vond, ik kom er namelijk net een half uur geleden vandaan.Super mooie zaak! Chique en sfeervol, de dames die er werken zijn erg representatief. Fijn ontvangen.Jamie, de dame voor o.a. de PMU doet dit erg gedreven en professioneel. Ik ben erg blij met het eindresultaat. Kortom, van begin tot einde helemaal tevreden. Ik geef Doolaard Beauty hun verdiende 5 sterren!'
Naomi Driehuis
Lees verder
'Ik word altijd fantastisch geholpen door Evelien. Je merkt dat ze enorm veel ervaring heeft en echt toepast wat bij jou gezicht past plus je zelf uiteraard met een enorme glimlach uit de zaak vertrekt!'
Kim van Velthoven
Lees verder
'Voor een wimperrandpigmentatie geweest. Mooie zaak, aardige meiden, nemen alle tijd voor je en werken heel secuur. Blij met het resultaat!'
Nadia van Holten
Lees verder
'Na een proces van het laseren van mijn wenkbrauwen, wat ik via een winactie heb gewonnen eindelijk mooie wenkbrauwen terug! Na bij 2 salons te zijn geweest die mijn wenkbrauwen alleen maar erger hadden gemaakt heeft Jamie van Doolaards Beauty mijn wenkbrauwen gered! 10000 maal dank, zo intens gelukkig met mijn wenkies!!Wat een lieve meiden en wat een goede service! Plus een fantastisch mooie bedrijf! Eerlijk, vakkundig en proffesioneel advies, luisterde naar de ideeën en wensen van de klant. Met een woord beschreven: TOPPERS!! Een echte aanrader!'
Vorige
Volgende